Az olaszországi Lonato del Gardán, 2013 szeptember 8 és október 7 között megrendezett Triple Deca Ironman verseny győztese

Ez egy olyan egyedülálló verseny volt, melyet előtte még nem rendeztek, és a későbbiek folyamán sem tervezik
Lényege, hogy 30 napon keresztül napi egy ironman távot kellett teljesíteni, vagyis 3,8km úszás, 180km kerékpározás valamint 42,2km futás.

21 indulóból összesen 8 ért célba.

Rokob József össz ideje 356 óra, 33 perc, 17 mp, napi 11 óra 53 perces átlaggal első helyezést ért el ezen a nem mindennapinak mondható megmérettetésen.

Érdekesség, hogy a második helyezett a szintén magyar színekben induló Szőnyi Ferenc lett.

A „Robokob” névre keresztelt versenyző már jó ideje rendszeresen használja a hidegterápiát, felkészülési időszakban átlagban heti egyszer, verseny időszakban hetente háromszor, sérülés esetén pedig napi két alkalommal is „lefagyasztja” magát.

„Két évvel ezelőtt találkoztam először a kriszaunával, akkor achilles ín problémával küzdöttem.

5-6 kezelés elteltével véglegesen elmúlt a fájdalom, mely ezen a versenyen, ahol az átlagosnál nagyobb igénybevételnek tettem ki a szervezetemet, sem jött elő.

A társaimmal ellentétben kevésbé vagyok sérülékeny, ha mégis előfordul kisebb izomláz, húzódás, sokkal rövidebb idő alatt túl leszek rajta, gyorsabban regenerálódik a szervezetem. Kezdetben furcsa volt, de most már hamar elröppen az a 3 perc. Sőt, minél hidegebb, annál jobb. Fontos, hogy mellékhatások nélkül, rövid idő alatt lehet vele elérni a javulást, mely tartóssá válhat. Versenyek előtt illetve után is igénybe veszem, szinte rendszeresen, folyamatosan használom. Nagyon jól segítette a felkészülésemet erre a versenyre is. Sokan félnek tőle, de nem kell, az első 2-3 alkalom után szinte már várja az ember a következőt. Tudom ajánlani mindenkinek!