REHABILITÁCIÓ


Holisztikus, alacsony intenzitású gyakorlatok minden páciens számára: a két szalag nagymértékben csökkenti a nyomást az olyan passzív rendszereken, mint a csont, ízület, inak, porcok, így már a rehabilitáció és a lábadozás elejétől használhatjuk az egész testre kiterjedő gyakorlatokat, amelyek megfelelő módon stimulálják izmainkat.

Biztonságos és egyénre szabott edzés: egyetlen egy edző állomással, mindössze 6 m2-es területen a SensoPro lehetővé teszi, hogy célzott edzés programokat nyújtsunk különböző sérülések, biomechanikai problémák, koordinációs nehézségek széles skálájára. Teljesen biztonságos edzési feltételek mellett folyamatosan új ingereket és kihívásokat teremthetünk az edzés céljának megfelelően.

Változatos (és szerteágazó) edzés: soha véget nem érő feladatsorok és változatos edzés programok. Az alapegységen felül - mely már maga lehetővé teszi a különböző nehézségű és intenzitású edzések széles választékát - szükség szerint további rehabilitációs tréning eszközök csatlakoztathatók.

FITTNESS


ÚJ KOORDINÁCIÓS SensoPRO TRÉNING: mindössze egy 30 perces kardió edzéssel intenzív alakformálást és gyors súlycsökkenést / fogyást érhetünk ell. Mindeközben fejlődik a koordinációs és koncentrációs képesség is, amelyek segítenek megelőzni a sérüléseket, eleséseket és magabiztos mozgáskultúrát biztosít.

ÚJ, SZÉLESEBB VENDÉGKÖR / ÜGYFÉLKÖR: A Senso Pro trénerberendezést úgy tervezték meg, hogy ösztönözze azokat az embereket is, akik jelenleg elkerülik az edzőtermeket, vagy akik új edzésformákat keresnek, vagy csak valami mást. A Senso Pro tréninggel új célcsoportot fog elérni, visszatérő vendégeitnek pedig új edzésformát tud kínálni új célkitűzésekkel: koordináció fejlesztése, testtudat és a funkcionalitás építése.

ÖNÁLLÓ TRÉNINGTŐL A SZEMÉLYI EDZÉSIG: már egyetlen bemutató edzés után a vendégek önállóanis tudnak edzeni, elvégezni különböző programokat a videós tréner segítségével, amely könnyen érthető és professzionális. A Senso Pro emellett egyedi, újfajta személyi edzésprogramokat is kínál.

ÉLSPORT


Sportág-specifikus mozgások tökéletesítése: célzott koordinációs edzést nyújt, ami saját sportod igényeinek megfelelően, optimalizálja a mozgékonyságod, gyorsaságod, és reflexed. A gyakorlatok komplexitása és sokrétűsége lehetővé teszi, hogy az edzéseken folyamatosan nehezített környezetben tökéletesítsd sport-specifikus mozgásodat és mozgássorozataidat.

Állóképesség és intervallum edzés: tesztelje és szélesítse a felhasználó korlátait egy folyamatos koordinációt igénylő rendkívül intenzív edzéssel. Különböző edző programokat fejlesztettek ki, melyek elősegítik a sportolók által megkövetelt mentális szívósságot.

Sérülések megelőzése: minden egyes edzés program a SensoPro-n fejleszti az izomzat koordinációs képességét és felkészíti az izomcsoportokat megterhelő tevékenységekre is. Mozdulataink minőségének és pontosságának folyamatos fejlesztése segít elkerülni a biomechanikai problémákat és a gyenge koordinációt, ami sérülésekhez vezethet.

EFFEKTIVITÁS ÉS IDŐMEGTAKARÍTÁS


Ahhoz, hogy egy különleges és hatékony koordinációs tréninget nyújtsunk, A SENSOPRO edzi az állóképességedet, erőnlétedet és reflexeidet. Élvezze a hatékony edzés, a jókedv, a kihívás és a változatosság páratlan kombinációját.

Az instabil szalagok, amelyen a felhasználók állnak, arra kényszerítik a testet, hogy bekapcsolva tartsa az összes izomcsoportot az edzés teljes ideje alatt, biztosítva ezzel az izmok maximális aktiválását. Ennek eredményeként a SENSOPRO 10 perc alatt képes elérni maximális igénybe vételt és hatékony teljes testedzést.

EGYÉNI ÉS CÉLORIENTÁLT


A számos, kategóriákra osztott video garantálja a professzionális edzést és segít a személyes célod elérésében.
Te egy élsportoló vagy, aki arra törekszik, hogy minél magasabb szintre emeld koordinációs képességed, amit sportágad megkíván?
Te egy amatőr sportoló vagy aki a fittségét akarja növelni?
Vagy Te csak egyszerűen visszaszeretnéd szerezni a normál fájdalommentes életedet egy baleset után, amilyen gyorsan és biztonságosan csak lehet?

A SensoPro-t arra tervezték, hogy segítsen neked, személyes céljaid elérésében.

TARTÓS EREDMÉNYEK


Tartós előrelépés és nagyszerű edzés eredmények: Az átfogó és változatos edzés programok széles tárházának köszönhetően, a SensoPro segít fenntartani a motiváltságodat és biztosítja, hogy ténylegesen elérd a kitűzött edzés céljaidat lépésről lépésre. Tekintet nélkül jelenlegi fittségi állapotodra vagy tapasztalataidra, érezni fogod és látni a fejlődésedet már néhány edzés után.

SÉRÜLÉS ÉS ELESÉS VÉDELEM


Invesztálj a jövődbe és ne csak az állóképességed és az erőnléted fejleszd, de lépésről lépésre a testtudatod és egyensúlyod is, ami segít abban, hogy tovább maradj egészséges es mozgékony valamint elkerüld a serüléseket.

 

VÁLASZTHATÓ PROGRAMOK 

 

 

 

SZAKORVOSI AJÁNLÁS


Kevin Durant NBA játékos a SensoProt választotta műtéte utáni rehabilitációjához


Kevin Durant a nemzedéke egyik legjobb profi kosárlabdázójaként írta be magát a sportág történetébe. Valójában "Kevin D" két NBA bajnokságot, egy NBA legértékesebb játékosa díjat, két Finals MVP Award-ot, két NBA All-Star játék legértékesebb játékosa díjat, négy NBA pontozási címet, az NBA Év Újonc díját és két olimpiai aranyat nyert el. Durantot kilenc All-NBA csapat és tíz NBA All-Star csapat közül választották ki. Durant a kosárlabda pályán kívül is a világ egyik legkeresettebb játékosa, élvezi a Foot Locker és a Nike támogatását, valamint 2017-ben és 2018-ban Golden State Warrior-al bajnokságát is nyert.

Sajnos a 2019. évi NBA döntő 5. játékában Durant jobb achilles-ína elszakadt. Dave Hancock (az Apollo vezérigazgatója, valamint teljesítmény igazgató / meghatalmazott gyógytornász és az erőléti edző) azonnal kapcsolatba lépett Jeff Davis-szel a Reach Wellness-nél, hogy SensoPro-t biztosítson Kevinnek a műtét utáni helyreállítási és rehabilitációs protokolljában. A SensoPro örömmel szállította az első készüléket Észak-Amerikába. KD továbbra is figyelemre méltó haladást ér el, és reméljük, hogy hamarosan visszatér a kosárlabdapályára. Most már leszerződött a Brooklyn Nets-hez az NBA-ban, miután szabadon megvált a GSW-től (Golden State Warriors) egy lezárt szezon után.

BEMUTATÓ TEREM2310 Szigetszentmiklós, Temesvári út Kézilabdacsarnok
REFERENCIÁKSpirit Egészség Centrum

7100 Szekszárd, Ybl Miklós utca 3.
Telefon: +36 74 501 080


DVTK Medical Center

3533 Miskolc, Andrássy út


Jászberényi Kosárlabda Sportegyesület

5100 Jászberény


Hotel Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király stny. 19.
+36 52 558 571


Vasas Futball Club

1139 Budapest, Fáy u. 58.


Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör

2310 Szigetszentmiklós, Temesvári u.

További információ és gép értékesítés: +36 20 9 682 946