REHABILITÁCIÓ


Holisztikus, alacsony intenzitású gyakorlatok minden páciens számára: a két szalag nagymértékben csökkenti a nyomást az olyan passzív rendszereken, mint a csont, ízület, inak, porcok, így már a rehabilitáció és a lábadozás elejétől használhatjuk az egész testre kiterjedő gyakorlatokat, amelyek megfelelő módon stimulálják izmainkat.

Biztonságos és egyénre szabott edzés: egyetlen egy edző állomással, mindössze 6 m2-es területen a SensoPro lehetővé teszi, hogy célzott edzés programokat nyújtsunk különböző sérülések, biomechanikai problémák, koordinációs nehézségek széles skálájára. Teljesen biztonságos edzési feltételek mellett folyamatosan új ingereket és kihívásokat teremthetünk az edzés céljának megfelelően.

Változatos (és szerteágazó) edzés: soha véget nem érő feladatsorok és változatos edzés programok. Az alapegységen felül - mely már maga lehetővé teszi a különböző nehézségű és intenzitású edzések széles választékát - szükség szerint további rehabilitációs tréning eszközök csatlakoztathatók.

FITTNESS


ÚJ KOORDINÁCIÓS SensoPRO TRÉNING: mindössze egy 30 perces kardió edzéssel intenzív alakformálást és gyors súlycsökkenést / fogyást érhetünk ell. Mindeközben fejlődik a koordinációs és koncentrációs képesség is, amelyek segítenek megelőzni a sérüléseket, eleséseket és magabiztos mozgáskultúrát biztosít.

ÚJ, SZÉLESEBB VENDÉGKÖR / ÜGYFÉLKÖR: A Senso Pro trénerberendezést úgy tervezték meg, hogy ösztönözze azokat az embereket is, akik jelenleg elkerülik az edzőtermeket, vagy akik új edzésformákat keresnek, vagy csak valami mást. A Senso Pro tréninggel új célcsoportot fog elérni, visszatérő vendégeitnek pedig új edzésformát tud kínálni új célkitűzésekkel: koordináció fejlesztése, testtudat és a funkcionalitás építése.

ÖNÁLLÓ TRÉNINGTŐL A SZEMÉLYI EDZÉSIG: már egyetlen bemutató edzés után a vendégek önállóanis tudnak edzeni, elvégezni különböző programokat a videós tréner segítségével, amely könnyen érthető és professzionális. A Senso Pro emellett egyedi, újfajta személyi edzésprogramokat is kínál.

ÉLSPORT


Sportág-specifikus mozgások tökéletesítése: célzott koordinációs edzést nyújt, ami saját sportod igényeinek megfelelően, optimalizálja a mozgékonyságod, gyorsaságod, és reflexed. A gyakorlatok komplexitása és sokrétűsége lehetővé teszi, hogy az edzéseken folyamatosan nehezített környezetben tökéletesítsd sport-specifikus mozgásodat és mozgássorozataidat.

Állóképesség és intervallum edzés: tesztelje és szélesítse a felhasználó korlátait egy folyamatos koordinációt igénylő rendkívül intenzív edzéssel. Különböző edző programokat fejlesztettek ki, melyek elősegítik a sportolók által megkövetelt mentális szívósságot.

Sérülések megelőzése: minden egyes edzés program a SensoPro-n fejleszti az izomzat koordinációs képességét és felkészíti az izomcsoportokat megterhelő tevékenységekre is. Mozdulataink minőségének és pontosságának folyamatos fejlesztése segít elkerülni a biomechanikai problémákat és a gyenge koordinációt, ami sérülésekhez vezethet.

EFFEKTIVITÁS ÉS IDŐMEGTAKARÍTÁS


Ahhoz, hogy egy különleges és hatékony koordinációs tréninget nyújtsunk, A SENSOPRO edzi az állóképességedet, erőnlétedet és reflexeidet. Élvezze a hatékony edzés, a jókedv, a kihívás és a változatosság páratlan kombinációját.

Az instabil szalagok, amelyen a felhasználók állnak, arra kényszerítik a testet, hogy bekapcsolva tartsa az összes izomcsoportot az edzés teljes ideje alatt, biztosítva ezzel az izmok maximális aktiválását. Ennek eredményeként a SENSOPRO 10 perc alatt képes elérni maximális igénybe vételt és hatékony teljes testedzést.

EGYÉNI ÉS CÉLORIENTÁLT


A számos, kategóriákra osztott video garantálja a professzionális edzést és segít a személyes célod elérésében.
Te egy élsportoló vagy, aki arra törekszik, hogy minél magasabb szintre emeld koordinációs képességed, amit sportágad megkíván?
Te egy amatőr sportoló vagy aki a fittségét akarja növelni?
Vagy Te csak egyszerűen visszaszeretnéd szerezni a normál fájdalommentes életedet egy baleset után, amilyen gyorsan és biztonságosan csak lehet?

A SensoPro-t arra tervezték, hogy segítsen neked, személyes céljaid elérésében.

TARÓS EREDMÉNYEK


Tartós előrelépés és nagyszerű edzés eredmények: Az átfogó és változatos edzés programok széles tárházának köszönhetően, a SensoPro segít fenntartani a motiváltságodat és biztosítja, hogy ténylegesen elérd a kitűzött edzés céljaidat lépésről lépésre. Tekintet nélkül jelenlegi fittségi állapotodra vagy tapasztalataidra, érezni fogod és látni a fejlődésedet már néhány edzés után.

SÉRÜLÉS ÉS ELESÉS VÉDELEM


Invesztálj a jövődbe és ne csak az állóképességed és az erőnléted fejleszd, de lépésről lépésre a testtudatod és egyensúlyod is, ami segít abban, hogy tovább maradj egészséges es mozgékony valamint elkerüld a serüléseket.

További információ és gép értékesítés: +36 20 9 682 946